Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


welcome to my blog
catch me if you can
unbelievable dreams

Tagboard

⊰HOLLA !!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[POST CODE. WIDTH 219 HEIGHT 100]
[FORM CODE. WIDTH 175 HEIGHT 86]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

sayang aku yang ngok-ngek .. !!

annyeong haseyo 
 
 
saya dah ta tahan ..
 
saya nak panjat gunung tinggi-tinggi or duduk tas genting sane tuh
saye nak jerit puas - puas. 
saye nak jerit sebab saya ..
RINDU & CINTA kan HAs.ADHAM ..
 
(cut here)
------------------------------------------------------------
 tadi after balik sekolah
wawa pergi mandi
after mandi tu atas katil ade phone ..

nasib phone silence
tapi dah nampak screen phone tu terpapar numb pangkal perak.
nak tak nak angkat je la call tu

dialog nye mcm nie ..

wawa : ello ?
 
unknown person : ello ? nie wanda ke ?
 
wawa : yeah.. sape nie ?
 
u.p : nie basir ..
 
wawa : (terkejut + takud = buad2 tak kenal) basir ? tak kenal la ? mane dpat number ??
 
u.p : baby, nie sayang laa ..
 
wawa : (geram)haaaaaaaaaa!!! jaat .. tekejud tadi, takut, syg jaat ..
 
sayang : haha . tak kan tak kenal suare kot ?
 
wawa : mane nak kenal dah takut sangat. gabra gilla.numb rumah ke nie ?
 
sayang : yup2 .. cdt dah expired date ..pape nati sayang post dlm fb yea ..

wawa : ouh. ok-ok . bubye .. elebiu ..

sayang: lebiu too ..

---------------------------------------------------------------
haha ..
 
adios !