Owner Post Them Follow Dash



Atelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


welcome to my blog
catch me if you can
unbelievable dreams

Tagboard

⊰HOLLA !!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[POST CODE. WIDTH 219 HEIGHT 100]
[FORM CODE. WIDTH 175 HEIGHT 86]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

cerita aku : best ke kalau KURUS ??

berat badan aku dari form three sampai form six sekarang nie , maintain jer 

40 kg ..

ramai yang tak percaya . badan nampak berisi , cume saya rendah . huk3 ..
tu pasai ringan bebenor ..

tiup dengan angin pon melayang ..

a week ago , wawa balik kampung dengan family sebab ade kenduri . time nak makan malam baru wawa jumpe makcik and pakcik atok , nenek semua ..
semua tegur serentak 

''kenapa kakak dah kurus sangat sekarang ni ?''

terkezut bile dengar . mama kat rumah tak cakap ape pon pasal badan wawa .??

hah ? aku semakin kurus ker ?

'' kenape tetiba akak kurus ? akak buat ape ?''

dengan jawapan yang terpinga-pinga pon aku cakap 

'' ermmm , mungkin sebab akak jalan kaki tiap hari pergi sekolah kot ''
ye la kot . wawa jalan sampai berpeluh . habis lemak aku .

lepas tu , aku cube pikir . BEST KER KALAU KURUS ??

ermm , ramai wanita suke kalau badan macam BEYONCE KNOWLES


atau seperti modeler yang terkenal ?

VICTORIA BECKHAM



jangan la terlalu kurus ? ia nampak jadi terlalu huduh . biar la ade isi sikit pon jadi laa . kan cantik !

kalau terlalu kurus , nampak badan macam kena dera jer .. kan ??

nanti kena penyakit aneroksia . penyakit org suke kurus . haha .



kalau gemuk pulak , jangan la keterlaluan , kita kena jaga kesihatan diri .
nanti kita senang dapat penyakit . macam-macam penyakit ade . tak elok la gitu . kan3 ??

samapai sini jer la nasihat wanda anderlina untuk kengkorang yer .

hope  , jagalah kebersihan dan kesihatan diri yang amat penting kepada diri kita ;)


statement by anderlina .