Owner Post Them Follow DashAtelophobia
Atelophobia;

Bonjour!


welcome to my blog
catch me if you can
unbelievable dreams

Tagboard

⊰HOLLA !!⊱
Please do not spam my cbox. Please put your blog link so I can visit you back.
[POST CODE. WIDTH 219 HEIGHT 100]
[FORM CODE. WIDTH 175 HEIGHT 86]


Skins by: IlliShuhada
Basecode : PikaChan
Best viewed in Mozilla and Google Chrome
Adalah haram untuk buka page source dan curi code di sini

my new life in 2014

 dah lame sagat wawa tak update ape-ape dalam blog nie. terlalu lama.. a long time ago.. 
this my first story in this year 2014.
hubungan wawa dengan Has dah lama berakhir. kami lebih selesa berkawan dan kami baik sebagai kawan . kami clash bukan sebab curang tetapi untuk menjaga hati masing-masing sebagai seorang manusia yang mempunyai pelbagai perasaan.. insyaallah ade rezeki tak kemana.

wawa now relay dengan Mohd Fahmi or dikenali sebagai'famiali'
29.09.13 tarikh keramat kami couple. insyaallah if jodoh tak kemana pon..

wawa baru jer naik sem 4 sekarang . lagi 2 sem jer wawa dah habis Diploma. insyaallah ... doakan yang terbaik untuk wawa. wawa banyak perasan kehidupan wawa disekolah berbanding dengan di kolej nie . dulu di sekolah saya lah orang yang paling pendiam dan paling pasif.. tak active sukan, kokurikulum. akademik tu boleh tahan lah .. cukup makan jer semua . tapi alhamdulillah dengan rezeki Allah S.W.T dapat jugak menjejakkan kaki nie ke Kolej Kejururawatan Kuala Pilah.. Alhamdulillah.
wawa dekat sini banyak benda wawa involved. banyak jawatan yang dipegang . anggaplah ia sebagai tanggungjawab . kerja nanti banyak benda jadi tanggungjawab kita. so, belajarlah memikul tanggungjawab . jalankan tanggungjawab dengan ikhlas.. allah redhai dengan ape yang kita buat..

dalam cerita 'berkawan' pula .. ingatlah , berkawan biar seribu, berkasih biar satu.. jangan lah nak 'pulau'kan kawan yang lain. mentang2 dia tak lawa, mentang2 dia gelap, mentang2 dia pendiam.. bertegurlah dia.. mungkin dia tak reti nak mulakan conversation dengan orang lain . dah kenal nanti baru lah dia reti nak menyembang.. rasenye semua manusia macam tu.. nak mulakan conversation tu takda idea nak cakap ape. alahhh biase lah tu . saye pon mengalami perkara yang sama.. kalau dah berkawan baik tu, jangan lah mengongkong dia.. dia bukan anak patung nak diherat ke kiri ke kanan dan ikut cakap awak bulat-bulat. dia manusia. ade perasaan, ade matlamat, ade tujuan.. berkawan biar berpada-pada. kalau dah tengok orang tu tak nak kawan kita. biarkan dia..  itu hak dia taknak kawan kita. ramai lagi orang lain boleh jadi kawan kita, walaupon kita tidak selesa seperti dahulu.. jangan menagis kerana kawan, jangan terhiris kerana kawan, jangan bergaduh kerana kawan . sebaiknya, carilah jalan penyelesaian yang betul.. agar pergaduhan tidak berlaku. insyaallah..

i love my BFF Farah Maisarah :)